Hypnoterapi

Hypnose
Populært sagt kan hypnose beskrives som tilstanden mellem at være vågen og søvn, hvilket dog ikke er fyldstgørende beskrevet.

Hypnose er en dagligdags tilstand for alle mennesker, som f.eks. at falde i staver eller at køre bil og være "væk" uden at huske, hvor du har kørt. Dette kaldes PASSIV hypnose.

AKTIV hypnose er den samme tilstand som ovenfor nævnt, men der en aktiv kommunikation imellem den hypnotiserede og hypnoterapeuten.

En hypnoterapeut kan hypnotisere og arbejde terapeutisk under hypnosen, og når hypnose benyttes til at hjæpe mennesker på denne måde kaldes det hypnoanalyse og hypnoterapi.

Når den rette tillid og trancedybde opnås, virker terapien 10 gange hurtigere end ved bevidt kommunikation. Grunden er, at i denne tilstand kan terapien arbejde direkte med underbevidstheden og derigennem kontakte følelser, tanker, adfærd, holdninger, overbevisninger osv., der kan transformeres på et dybt niveau.

Sanserne skærpes mere end 20%, og du er således på ingen måde ubevidst, tværtimod skærpes din opmærksomhed, og din bevidsthed arbejder med dig.

Sagt med andre ord bliver du med stor bevidsthed og opmærksomhed beskæftiget inde i dig selv.
Gitte Holst Larsen | CVR: 33985592 | Klintvej 95, 4500 Nykøbing Sj.  | Tlf.: 60 74 01 94